Haar liefde

22 februari 2023 is het nummer Haar Liefde uitgekomen.

Dit nummer heb ik geschreven voor een goede vriendin van mij. Op tiktok hebben wij elkaar ontmoet, ik was online aan het zingen toen zij in de chat verscheen. Op een of andere manier voelde wij een speciale klik met elkaar. Via tiktok hebben wij contact behouden en zijn wij samen een keer live gegaan, de band werd steeds sterker.

Samen met mijn vriend ben ik de auto in gestapt en hebben wij de lange weg naar Belgie afgelegd om als verassing voor haar deur te staan. Mijn vriendin haar moeder was erg ziek, wij wouden haar graag steunen. Maar elke dag 4 uur heen en 4 uur terug rijden is erg lastig. Toch wou ik wat speciaals doen.Toen kwam ik op het idee om een nummer te schrijven, speciaal voor haar, om haar te steunen en troost te bieden. Zo is in mum van tijd het nummer "haar liefde" ontstaan. Een mooier en bijzondere eerste nummer kan ik mij niet bedenken. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik dit voor mijn vriendin heb kunnen doen.

Ondanks dat het nummer speciaal voor haar geschreven is, waren er veel mensen die zich er in herkende en er troost uit halen. Ik werd uitgenodigd in de studio bij W.S.A producties, hier heb ik het nummer profecioneel mogen opnemen. Inmiddels is het nummer overal te vinden en te beluisteren!

Opname: WSA Producties

Tekst: Jo-ann Hamer