Over Jo-ann

Jo-ann Hamer is geboren op 19 december 1998. Ze is geboren en getogen in Zwolle. Samen met haar ouders en twee zussen groeide ze op.

In haar tienerjaren/pubertijd begon ze met zingen voor zichzelf. Ze vond het leuk om het zo nu en dan te doen maar dacht altijd "ik ben niet goed genoeg". Hierom is ze er nooit serieus mee bezig geweest.

Jo-ann heeft zich gefocust op haar opleiding tot Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Na het behalen van haar diploma is ze gaan werken op kinderbehandelcentrums. Een plek waar kinderen met een beperking komen voordat ze naar school/dagbesteding gaan. 

Het werk vond ze wel leuk, maar was niet geheel waar haar Passie lag. Dat is wat haar vriend ook zag: "ze vond haar werk wel leuk, maar als ze zong zag ik mijn vrouw gelukkig en straalde ze".

Hierop heeft Mario (vriend van Jo-ann) de tiktok live aangezet en is Jo-ann gaan zingen. Hier kwamen zoveel positieve reacties op, dat ze hiermee door is gegaan.

Van het een kwam het ander. Via tiktok ontmoette ze nieuwe vrienden maar ook mensen uit de muziekwereld. Ze kreeg vele tips waar ze voor de volle 100% mee bezig is gegaan.

Toen was het tijd voor de volgende stap: mee doen aan een talentenshow. Haar 1e keer op podium was bij Stanley Hazes zoekt the voice. Hierbij heeft ze het uiteindelijk geschopt tot de finale!

Op tiktok heeft ze een eigen geschreven nummer gezongen voor een vriendin van haar. Die destijds door een moeilijke periode ging wegens het verliezen van haar moeder. Als snel werd Jo-ann uitgenodigd bij WSA production om haar 1e single op te nemen "haar liefde".

Inmiddels bouwd Jo-ann haar weg omhoog in de muziekwereld. Het werk als sociaal dienstverlener heeft ze achter zich gelaten, ze volgd nu haar hart, en die ligt bij het zingen. 

"Muziek doet je spreken"