Over Jo-ann

Jo-ann Hamer is geboren op 19 december 1998. Ze is geboren en getogen in het Overijsselse Zwolle. Samen met haar ouders en twee oudere zussen groeide ze op.

In haar tienerjaren/pubertijd begon ze met zingen voor zichzelf. Ze vond het leuk om te doen maar dacht altijd "ik ben niet goed genoeg". Dit kreeg ze ook geregeld te horen "leuk voor jezelf als hobby, maar je zal er nooit verder mee komen". Hierom is ze er nooit serieus mee bezig geweest. Het bleef bij zo nu en dan, op haar zolderkamertje een liedje zingen. 

Jo-ann heeft zich vervolgens gefocust op haar opleiding tot Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Na het behalen van haar diploma is ze gaan werken op kinderbehandelcentrums. Een plek waar kinderen met een beperking komen voordat ze naar school/dagbesteding gaan. 

Het werk vond ze wel leuk, maar was niet geheel waar haar Passie lag. Dat is wat haar vriend ook zag: "ze vond haar werk wel leuk, maar als ze zong zag ik mijn vrouw gelukkig en straalde ze".

Hierop heeft Mario, de vriend van Jo-ann, de TikTok live aangezet en is Jo-ann gaan zingen. Hier kwamen zoveel positieve reacties op, dat ze hiermee door is gegaan.

Van het een kwam het ander. Via TikTok ontmoette ze nieuwe vrienden maar ook mensen uit de muziekwereld. Ze kreeg vele tips waar ze voor de volle 100% mee bezig is gegaan.

Toen was het tijd voor de volgende stap: mee doen aan een talentenshow. Haar 1e keer op podium was bij Stanley Hazes zoekt the voice. Hierbij heeft ze het uiteindelijk geschopt tot de finale!

Op TikTok heeft ze een eigen geschreven nummer gezongen voor een vriendin van haar. Die destijds door een moeilijke periode ging wegens het overleiden van haar moeder. Al snel werd Jo-ann uitgenodigd om haar 1e single  "haar liefde" in te zingen.

Inmiddels bouwt Jo-ann haar weg omhoog in de muziekwereld. Het werk als sociaal dienstverlener heeft ze achter zich gelaten, ze volgt  nu haar hart, en die ligt bij het zingen. 

"Muziek doet je spreken"